onsdag 12 maj 2010

Några korta...

Leeds United = Äntligen klart för The Championship efter tre alldeles för långa och mörka år i League 1.
Yorath firar fortfarande...

- - - - - - - - -

Degerfors IF = Femma i superettan efter sex omgångar. Vem hade trott det? Att hoppas är en sak, att tro är något helt annat. Yorath blandar alltid tro, hopp och kärlek innan varje säsong, hoppas på det bästa och ber till alla gudar som måtte finnas om svar på svåra frågor. Så här långt har jag fått tydliga svar: Samuelsson gör mål på allt och Johan Bertilsson dribblar alla motståndare upp på läktaren...någon som vågar viska allsvenskan...?

- - - - - - - - -

Hockey-VM = Utskällt idrottsevenemang år efter år, ingen vill se skiten men alla kollar ändå. Spektaklet har så långt i år fått ett lyft tack vara våra nordiska grannar, Danmark skräller, Norge skräller, det finns inga givna segrare eller förlorare och det är kanske det Hockey-VM behöver för att återfå lite status och bli en turnering värd namnet...

- - - - - - - - -

Imperial State Electric = Nicke Anderssons (Entomed, The solution, Hellacopters) nya alster som släpps 28 maj. Efter att ha smyglyssnat kan jag avslöja att det här kommer smälla högre än den dynamit ni eventuellt måtte vara vana vid ...säger inget mer, spring och köp...!

- - - - - - - - -

AIK = Från svenska mästare till Fiasko alá Carte på några få månader; Superettan nästa...

- - - - - - - - -

Tiger Woods = Stoppas av en nackskada från spel ett par veckor framåt. Det kan tydligen vara jobbigt för vissa delar av kroppen att slitta för mycket ficka, tunghäfta nästa...?

Inga kommentarer: